close Láska neprochází žaludkem, ale dobrým steakem nic nezkazíte, radí Zdeněk Pohlreich. Pozor na přílohy 2 minuty čtení video
close Proč jíst pepř a jak se v nich vyznat: Čerstvý zelený pepř vypadá jako rybíz, červený dejte do jablek 4 minuty čtení
close Jak připravit dokonalý steak krok za krokem a jaké vybrat maso: Pavučinka je lahůdka, wagyu je hit 3 minuty čtení gallery 8
close Jak správně udělat hovězí steak: Gril není vždy nutný. Zvládnete ho i na pánvi. Pozor na tepelný šok 4 minuty čtení gallery 4
close Zázračný křen: Na vaření, bolesti zad, ale i jako vyprošťovák. A slyšeli jste o podvodu s wasabi? 12 minut čtení video
close Zvěřina na talíři: Nechte se překvapit unikátními chutěmi. Maso od myslivců vyjde levněji a je zdravé 3 minuty čtení
close Jak připravit nejlepší steak: Tipy, se kterými to zvládnete. Na solení se šéfkuchaři neshodnou 5 minut čtení
close Můj život na talíři - Marek Raditsch: Nové styly vaření přinesla domů moje maminka 3 minuty čtení gallery 2