Pane Pohlreichu, co říkáte jako šéfkuchař na asijskou kuchyni?

Asijskou kuchyni miluji a pro nás Evropany je samozřejmě obtížné to celé pojmout. My, "bílý" kluci, neumíme s tím kořením tak dobře, jako to umí oni. Ale mám k tomu velmi dobrý vztah a ať je to japonská, dobrá čínská nebo indonéská, jsem přesvědčený, že asijskou kuchyni, čekají v Česku dobré časy.

Zdroj: VLM

Máte z pořadu Ano, šéfe! pracovní deformaci, že v různých restauracích ochutnáváte a kritizujete?

Ochutnávám vždycky, ale když se někde objevím jako soukromá osoba, svoje komentáře sděluji jen na vyžádání. Nikdy nikomu neříkám, co si myslím, jak by to mělo nebo nemělo být. Tomu se snažím vždycky vyhnout.

Blíží se grilovací sezóna, můžete nám dát tip, jak si něco ugrilovat snadno a rychle?

Dám vám jednoduchý recept. Kupte si to nejlepší a udělejte s tím co nejméně.

Je nějaké speciální koření, které byste na gril doporučil?

Láska. To je jediné.

Co by se na gril nemělo dávat?

Zmrzlina se neosvědčila.

Je nějaký druh masa, který by se opravdu na gril neměl dávat?

Pokud má někdo pocit, že má chuť na cokoliv, tak ať vaří cokoliv. Myslím si, že je to v zásadě jedno.

Zdroj: iGlanc.cz

Související články