Přemku, co jste říkal na catering ve VIP na Dermacol Love Day?
Za mě super. Najedl jsem se tam dobře.
Máte pracovní deformaci v tom, že když jdete někam na akci, tak koukáte, jak tam mají na rautu sestavené menu?
Vůbec ne. Když jdu do restaurace, nehodnotím a nepřemýšlím o tom. Ba naopak si to vždycky snažím užít. Mám radost z toho, když mi někdo uvaří. To by musel být hodně velký problém, ale to se nestává. Nejsem frfňa.
Dost lidí se vám vysmívalo, když jste přijal spolupráci s jedním fast food řetězcem. Jaké jsou po delší době reakce?
Myslím, že skvělé. Z té spolupráce mám obrovskou radost a jsem pyšný na to, že mohu spolupracovat s Mekáčem. Teď skončil můj burger, který jsem tam měl. Byl tam šest týdnů a několikrát se stalo, že byl vyprodaný. Z toho mám obrovskou radost. Hodně lidí mi začalo psát, jak je ten burger super, jak jim chutná, že je to něco jiného. Na začátku, když něco uděláte, je ta vlna obrovská, lidi vám to hejtí. Proto je lepší dělat ty spolupráce na delší dobu, aby to mělo nějaký smysl. Hejty se nám podařilo otočit.
Platí u vás pořekadlo, že kovářova kobyla chodí bosa? Vaříte své partnerce?
Já vařím doma rád. Nikoliv každý den, ale vařím rád. Baví mě to.
Zdroj: iGlanc.cz