Romane, mohl byste nám prozradit lehký recept, který si lidé snadno udělají doma a nezatíží ve vedrech jejich žaludek?
Přiznám se, že já teď také nejím žádné těžké věci, jím hodně saláty. Zrovna včera jsem dělal fantastickou zálivkovou pastu. Je to z parmezánu, je tam trošičku ančoviček, olivový olej, trochu bílého jogurtu, hodně citrónové šťávy, aby to nakoplo v těchto vedrech. Normálně to rozmixujete, dáte tam tahini pastu a máte geniální záležitost. Ještě trochu soli a pepře.
Není to úplně lehoučké, ale k tomu salátu se to hodí. Dá se to sníst a cítíte, že to není obyčejná zálivka. Na to jsem přišel teď nedávno, kdy jsem četl jeden recept a trochu si ho doladil podle sebe. A to mě hodně baví.
Zdroj: iGlanc.cz