RECEPT krok za krokem podle Josefa Maršálka: Nádherná a dokonalá bábovka s jostou a sněhovou čepicí
1 / 10
Zavřít galerii
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Josef Maršálek vždy vymyslí takový recept, který se každému musí podařit.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Na fotografování jsme Josefa vzali ven, aby titulní strana měla správnou letní atmosféru. A protože Josef umí nejen péct, ale i se smát, bylo za chvíli hotovo.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Zároveň ho umí předat tak, že se z pečení stane jedna velká radost.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Josef Maršálek zná cukrářské řemeslo dokonale.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Josef Maršálek vždy peče s úsměvem od ucha k uchu.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Formu nezapomeňte dobře vymazat změklým máslem a vysypat hladkou moukou.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Příprava těsta není složitá, vše spolu zamícháte v jedné míse.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Josef Maršálek, bábovka s jostou
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Kompot si připravte hned na začátku.
close
info
ONDŘEJ KOŠÍK
Už jste zkoušeli zpracovat do letních dezertů jostu?