Radek Kašpárek: Šlápl jsem na brzdu, jinak bych vyhořel
1 / 10
Zavřít galerii
close
info
David Turecký
Michelinskou hvězdu dostává sice šéfkuchař, ale za úspěchem Fieldu stojí celý, pečlivě sehraný tým.
close
info
David Turecký
Interiér restaurace.
close
info
David Turecký
Noblesní restaurace Field sídlí v krásném secesním domě na Starém Městě.
close
info
David Turecký
Při vaření doma se se ženou střídáme. Jenom v případě svíčkové se moje žena rozhodla, že ji bude dělat sama, a já jí do toho nebudu zasahovat.
close
info
David Turecký
Když se Field otvíral, ani ve snu jsem nepomyslel, že dostane za rok hvězdu. Říkal jsem si, že tak do tří let bychom mohli dostat Biba, ale hned hvězdu?
close
info
David Turecký
Vzorná prezentace pokrmů je jedním z tajemství úspěchu.
close
info
David Turecký
Pralinky
close
info
David Turecký
Uvnitř restaurace Field.
close
info
David Turecký
Jídlo v michelinské restauraci není jen chuťový...