Radek Kašpárek: Šlápl jsem na brzdu, jinak bych vyhořel
-
closeinfoDavid Turecký
Michelinskou hvězdu dostává sice šéfkuchař, ale za úspěchem Fieldu stojí celý, pečlivě sehraný tým.
-
closeinfoDavid Turecký
Interiér restaurace.
-
closeinfoDavid Turecký
Noblesní restaurace Field sídlí v krásném secesním domě na Starém Městě.
-
closeinfoDavid Turecký
Při vaření doma se se ženou střídáme. Jenom v případě svíčkové se moje žena rozhodla, že ji bude dělat sama, a já jí do toho nebudu zasahovat.
-
closeinfoDavid Turecký
Když se Field otvíral, ani ve snu jsem nepomyslel, že dostane za rok hvězdu. Říkal jsem si, že tak do tří let bychom mohli dostat Biba, ale hned hvězdu?
-
closeinfoDavid Turecký
Vzorná prezentace pokrmů je jedním z tajemství úspěchu.
-
closeinfoDavid Turecký
Pralinky
-
closeinfoDavid Turecký
Uvnitř restaurace Field.
-
closeinfoDavid Turecký
Jídlo v michelinské restauraci není jen chuťový...
-
closeinfoDavid Turecký
...ale také vizuální zážitek.









