Josef Maršálek odhalil nejžádanější recept! Vyhlášené kynuté koblihy díky němu zvládnete sami
3 / 5
Zavřít galerii
close
info
MARIE BARTOŠOVÁ
2. Pomoučené kynutí: Odpočinuté těsto perfektně vypracujte a nechte kynout na pomoučené ploše, abyste mohli jednotlivé kousky po nakynutí lehce oddělit.
close
info
MARIE BARTOŠOVÁ
1. Hustá pěna: Vejce s oběma cukry musíte vyšlehat do opravdu husté pěny. Bude to chvíli trvat.
close
info
MARIE BARTOŠOVÁ
3. Teploměr na olej: Na smažení je dobrý teploměr. Teplota těsta je totiž klíčová. Pokud je nízká, koblihy budou nasáklé olejem, v opačném případě spálené.
close
info
MARIE BARTOŠOVÁ
Upečené koblihy
close
info
MARIE BARTOŠOVÁ
4. Plňte je, až vychladnou: Koblihy plňte až po vychladnutí, jinak se zdeformují. Jsou totiž opravdu jako vánek.