Šéfkuchař Jan Davídek: Hadí maso podobné úhořům, želva zase připomíná drůbež
-
closeinfoUnsplash
Největší koncentrace turistů je tradičně ve čtvrti kolem Khaosan Road.
-
closeinfoUnsplash
Thajský street food patří k nejlepším na světě.
-
closeinfoUnsplash
V Bangkoku plném mrakodrapů a obchodních center dnes žije víc než deset milionů obyvatel.
-
closeinfoUnsplash
Na ulici se jí nejlépe.
-
closeinfoUnsplash
Bez chilli papriček se thajská kuchyně neobejde.
-
closeinfoUnsplash
Téměř na každém rohu najdete někoho, kdo právě něco vaří či smaží.
-
closeinfoUnsplash
Reklamní panel
-
closeinfoUnsplash
V autentické podobě je většina thajských pokrmů výrazně pálivá.
-
closeinfoUnsplash
V tropickém Thajsku se jí hlavně venku.
-
closeinfoUnsplash
Galangal, citronová tráva, kokosové mléko, limeta, kafírové listy či thajská bazalka. Speciality místních kuchařů jsou plné úžasných chutí a vůní.









