Dokonalý gastro výlet do Japonska! Wagyu, mini rybičky na dochucení a tajemství japonských řezníků
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Jako kreativní šéfkuchař Ambiente má František na starost inovace a rozvoj.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
František nabyté zkušenosti předává dál i na kurzech pro veřejnost.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Naučit se můžete základy pro krájení nebo techniky porcování masa a ryb.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Restaurace Mitakien v horách v prefektuře Tottori byla nejsilnějším gastronomickým zážitkem.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Interiér restaurace Mitakien.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Podávala se třeba ryba na špízu potřená misem.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Jelení kýta a srdce s jalovcovým ponzu, enoki, rýžový kuba. Jeden z chodů české degustační večeře z japonských surovin.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Čajový obřad má přesná pravidla. Měl by ho zažít každý kuchař, který chce dělat degustační menu.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Čajový obřad vyžaduje i tradiční oblečení.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Nejlepší hovězí na světě, wagyu, je unikátní tím, že je tučné a zároveň velmi jemné.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
Měsíc v Japonsku nabídl i nepřeberné množství chutí. Na fotce vidíte jedno z esteticky nejkrásnějších jídel – taiki seafood bowl.
-
closeinfoSe svolením Františka Skopce
kuchař František Skopec