Konec rakvičkám se šlehačkou! Češi milují asijské dezerty. Zkuste Wattalappam, mochi a kokosové lívance
1 / 7
Zavřít galerii
close
info
THU HUONG TRUONG
Vladyslava Kost, Specialistka na asijské sladké dezerty
close
info
THU HUONG TRUONG
Nadýchaným lívancům z lehoučkého těsta s kokosovou vůní se nedá odolat.
close
info
THU HUONG TRUONG
Příprava kokosových lívanečků.
close
info
THU HUONG TRUONG
Dezert na talíři musí lahodit nejenom chuti, ale i oku.
close
info
THU HUONG TRUONG
Ke kokosovým lívancům je nejlepší zmrzlina s fazolkou tonka.
close
info
THU HUONG TRUONG
Kuchařka Slávka potvrzuje, že asijské dezerty v restauraci frčí.
close
info
THU HUONG TRUONG
Stále oblíbenější vietnamská káva je dezert sám o sobě. Filtruje se rovnou do hrnku speciálním plechovým cedníkem (phin) s pokličkou, jímž překapává rovnou do kondenzovaného mléka nalitého v šálku. Do hotové kávy můžete po vychlazení přidat led nebo ji podávat ihned teplou.