Jde o přírodní koncentrát bez přidaných látek. Vždycky se můžete spolehnout na kvalitní produkt skvělé chuti. V našich receptech se o tom jednoduše přesvědčíte!
Citrusové kuře
Ingredience na 4 porce:
Marináda
- extra panenský olivový olej
- limetková šťáva nebo citronová šťáva RAUCH Culinary 3 lžíce
- dijonská hořčice 1 lžíce
- chilli koření 1 lžička
- rozetřený česnek 1 stroužek
- med 1 lžíce
- sůl a čerstvě mletý pepř
Dále potřebujete
- 750 kg kuřecího stehenního řízku
- 2 cibule
- hladkolistá petrželka nebo koriandr
Jak na to:
- Maso nakrájejte na kostky, přísady na marinádu důkladně promíchejte v misce.
- Naložte kostky masa do marinády a nechte v ní minimálně hodinu.
- Když budete mít rozehřátý gril, maso nechte chvíli okapat a pak na střídačku napíchávejte na špejli spolu s cibulí.
- Z obou stran opečte na grilu, maso by mělo být zlatavé.
- Podávejte s pečivem nebo salátem, chuť příjemně doplní koriandr i hladkolistá petrželka.
Rychlý limetový cheesecake
Ingredience na cheesecake:
- Máslové sušenky 400 g
- Máslo 120 g
- Smetana ke šlehání 50 ml
- Lučina 200 g
- Mascarpone 250 g
- Cukr 80 g
- Limetková šťáva RAUCH Culinary 50 ml
Jak na to:
- Sušenky rozdrťte nejlépe v mixéru, smíchejte se změklým máslem a vytvořte vláčnou hmotu. Tu pak přeneste do dortové formy o poloměru 18 cm vyložené pečicím paírem, vytvořte dno a vyšší okraje. Dejte chladit do lednice.
- Vyšlehejte smetanu, lučinu a mascarpone s cukrem, vmíchejte limetovou šťávu.
- Hmotu rozetřete na sušenkový korpus, uhlaďte a vraťte do lednice minimálně na tři hodiny, raději ale více. Po ztuhnutí můžete podávat ozdobené mátou.
Levandulovo-citronová limonáda
Ingredience na limonádu:
- 1 litr vody
- hrst levandulových sušených květů
- malý hrnek cukru
- 120 ml citronové šťávy RAUCH Culinary
- ledové kostky
Jak na to:
- Levanduli a cukr zalijte vroucí vodou, nechte cukr úplně rozpustit.
- Nechte louhovat, doporučujeme nejméně hodinu, záleží na požadované intenzitě chuti. Poté sceďte.
- Po vychladnutí doplňte citronovou šťávu a nechte zakryté v lednici vychladit. Servírujte s kostkami ledu.
Vždycky čerstvá, vždycky kvalitní
info
Přírodní stoprocentní šťávy z řady RAUCH Culinary najdete v ledničkách šéfkuchařů. Ti moc dobře vědí, že se na kvalitu produktu můžou vždycky spolehnout. Citronovou i limetkovou šťávu doporučujeme používat pro vaření, pečení, míchané nápoje, do džemů či marmelád, pro přípravu přírodních sirupů… Všude bude chutnat skvěle.